El Punt Multimèdia La Marina és un equipament públic de l’Ajuntament de Barcelona del districte de Sants-Montjuïc. Està especialitzat en la formació i alfabetització informàtica, i ofereix activitats, cursos i tallers sobre les noves tecnologies multimèdia (ordinadors, dispositius mòbils o tabletes, internet, edició d’imatges, etc), orientats al públic senior i adult. A nivell juvenil ofereix una descoberta al món maker de la robòtica i el 3D.
Volem posar a l’abast de tothom les eines necessàries per poder descobrir, aprendre i fer un ús responsable i creatiu de les eines digitals que actualment ens ofereixen les noves tecnologies de la informació i la comunicació, les conegudes TIC.

ON SOM

Centre Cívic Casa del Rellotge
Pg. Zona Franca, 116 (Jardins de Can Farrero)
08038 Barcelona
Tel. 933 318 561
lamarina@puntmultimedia.org
Horari
De dilluns a divendres, de 16.30 a 21.00 h
Transports
FFCC: Magòria – La Campana
BUS: 13, 23, 109, 125, V3, V5 i H16
Metro: L10 Sud Foc
POTS CONTACTAR AMB NOSALTRES PER A QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA A TRAVÉS D’AQUEST FORMULARI O ENVIAR UN CORREU A:
lamarina@puntmultimedia.org

  De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica, us informem que les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer de dades de Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals del que és titular l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de la gestió de les activitats i dels usuaris dels equipaments municipals. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl. Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret RGPD.
  L’encarregat de la gestió de les dades com a gestor del centre és Calaix de Cultura S.L. i el seu delegat de Protecció de Dades és UNIVER IURIS S.L. (www.uneon.es). Calaix de Cultura c. Diputació 185, pral. 1a. 08011 de Barcelona. calaixdecultura@calaixdecultura.cat

  TAMBÉ ENS POTS TROBAR A:
  @PuntMultimediadeLaMarina
  @PuntMarina
  @puntmultimedia_lamarina

  933.318.561